GLC2000 Supliment pentru Refacerea și Susținerea Articulațiilor

5013007074627

GLC2000 este suplimentul nutritiv pentru refacerea și susținerea articulațiilor și a cartilajelor cu una dintre cele mai mari cantități de Glucozamină disponibile!

 • Conține 240 de capsule (necesarul pentru 60 de zile)

 • 865mg Condroitină, 2835mg Glucozamină  și 240mg Vitamina C per porție zilnică

 • Singurul supliment ce conține toate cele 4 tipuri de Glucozamină și Condroitină

 • Susține: Cartilajele și Oasele, Țesutul Conjunctiv și Țesutul Moale, Colagenul Muscular

 • Îmbunătățește timpul de refacere după antrenament

 • Fabricat în Marea Britanie

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 240 capsule
Brand GLC2000
Scop Sănătate generală


299,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

GLC2000 are la bază o formulă patentată diferită față de suplimentele comune, utilizând ingrediente farmaceuitice de calitate superioară și procese de extracție avansate, toate acestea fiind susținute de cercetări științifice. GLC2000 este un supliment cu o biodisponibilitate ridicată, fiind extrem de eficient pentru refacerea articulațiilor.

Principalele ingrediente ale GLC2000, glucozamina și condroitina sunt produse în mod natural în corpul uman. Cantiățile în care se găsesc influențează sănătatea cartilajelor, ligamentelor, tendoanelor și a articulațiilor.

Cum este GLC2000 diferit față de suplimentele similare de pe piață?

 1. Față de suplimentele obișnuite care conțin un singur tip de glucozamină, GLC2000 conține glucozamină sub 4 forme diferite: Clorhidrat, Sulfat Sodic, Sulfat Potasic și N-Acetil D-Glucozamină, acestea însumând o cantitate totală de 2835mg per proție zilnică (porția zilnică este de 4 capsule pentru un adult obișnuit).

 2. Pe lângă această cantitate generoasă de glucozamină, GLC2000 conține nu mai puțin de 865mg de Condroitină, această cantitate fiind net superioară față de conținutul suplimentelor asemnănătoare. Astfel, porția zilnică totală de glucozamină și condroitină este de 3700mg.

 3. GLC2000 conține și 240mg de Vitamina C, aceasta contribuind la blocarea radicalilor liberi din articulații, având și rol de reducere a stresului oxidativ, facilitând regenerarea cartilajelor și încetinind degradarea articulară.

Beneficii:

 • Refacerea: glucozamina și condroitina sunt elemente ce se găsesc în componența cartilajelor și a tesuțului conjunctiv. Glucozamina are un rol esențial în procesul de creare de nou țesut conjunctiv sănătos.

 • Degenerarea: niveluri ridicate de glucozamină și condroitină în cartilaje, țestut conjunctiv și capsule articulare sunt asociate cu o rată mai mică a apariției de enzime distructive.

 • Puterea: glucozamina și condroitina susțin cartilajele și țesutul conjunctiv din punct de vedere structural, îmbunătățind astfel rezistența la stresul extern și permițând articulațiilor să absoarbă șocurile, ajutându-vă să vă deplasați în siguranță și eficient.

 • Frecarea: glucozamina și condroitina sunt vitale pentru sănătatea lichidului sinovial, acesta perimțând mișcarea lină (fără frecare) a oaselor în interiorul capsulelor articulare, precum și mișcarea liberă a ligamentelor și tendoanelor.

 • Hidratarea: Condroitina este un element structural vital care atrage apa în țesuturile musculare într-o cantitate echivalentă cu pânâ la 100 de ori greutatea sa, asigurând țesuturile ferme și puternice.

 • Reduce inflamarea: Glucozamina și condroitina sunt agenți anti-inflamatori puternici la nivel celular. 

Ce face ca GLC2000 să fie un supliment unic?

 • Calitatea ingredientelor – dovedită științific: sulfat de condroitină ușor asimilabil de cea mai înaltă calitate. GLC2000 combină toate cele 4 tipuri disponibile de glucozamină într-o formulă farmaceutică patentată.

 • Formula patentată – compoziție unică: GLC2000 are efect rapid și de durată, ceea ce înseamnă că niveluri mai mari de substanțe active ajung în țesutul conjunctiv.

 • Sinergie activă – rezultate de neegalat: GLC2000 combină mai multe ingrediente active față de oricare alt supliment pentru articulații.

 • Dozaj măsurat: au fost utilizate cercetări pentru a determina doza minimă eficientă de glucozamină și condroitină pe baza greutății corporale individuale.

 • Fabricat la cele mai înalte standarde: având în spate ani întregi de dezvoltare, GLC2000 conține ingrediente active, pure și eficiente și este testat în loturi pentru asigurarea calității.

Glucozamina – toate cele 4 forme bio-disponibile:

 • Clorhidrat de glucozamină (+HCl) 865mg

 • Sulfat sodic de glucozamină (+NaCl) 865mg

 • Sulfat potasic de glucozamină (-KCl) 865mg

 • N-Acetil D-Glucozamină (GLN Adl) 240mg

 Condroitina – cea mai utilizabilă formă cu proprietăți benefice unice:

 • Sulfat de condroitină 865mg

Ingredientele explicate:

 • Greutatea moleculară: sulfatul de condroitină de puritate foarte înaltă este obținut printr-un proces de extracție fără solvenți. Acesta are o greutate moleculară foarte mică, ceea ce permite condroitinei să fie utilizabilă și biodisponibilă.

 • Sinergia: un volum tot mai mare de literatură științifică indică o relație sinergică între glucozamină și condroitină.

 • Acțiunea rapidă: clorhidratul de glucozamină este extrem de solubil, cu o rată de absorbție de până la 100%, cu niveluri crescute ale serului de glucozamină suficient pentru aproximativ 6 ore.

 • Asimilarea secundară: combinația de sulfat de glucozamină sodică și potasică funcționează împreună printr-o cale de absorbție secundară, asigurând o sursă de durată a nivelurilor ridicate ale serului de glucozamină.

 • Proprietăți unice: N-Acetil D-Glucozamina este o formă de glucozamină extrem de pură și stabilă, având proprietăți unice ce nu se regăsesc în alte forme ale glucozaminei.

 • Sinteza îmbunătățită: vitamina C și manganul sunt folosite pentru a susține crearea matricei extracelulare și sinteza de nou colagen (proteina care asigură rezistența și elasticitatea cartilajelor și a țesutului conjunctiv).

GLC2000 este fabricat în Marea Britanie, are certificat GMP (Good Manufacturing Practice) de mai bine de 10 ani și este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*.

* Această informație poate fi verificată aici: http://informed-sport.com/supplement-search/glc-2000-uk/glc-2000

Pe lângă toate informațiile prezentate mai sus, am scris pentru dumneavoastră un întreg articol de blog, pe tema problemelor articulare și modurilor în care le puteți preveni și trata.

** Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați întotdeauna cu alimente!

Greutatea corpului Doza recomandată pentru consum zilnic Conținutul unui tub va acoperi necesarul pentru
<57kg 1 capsulă dimineața + 1 capsulă seara 120 zile
57-100kg 2 capsule dimineața + 2 capsule seara 60 zile
100kg+ 3 capsule dimineața + 3 capsule seara 40 zile

Informații nutritionale

Informații nutriționale Per 100g Per porție 4g
Energie 850kj/200kcal 34kj/8kcal
Carbohidrați 35g 1.4g
Proteine 20g 0.8g
Fibre 5g 0.2g
Grăsimi 0.2g
Sodiu 1.8g 0.72g
Vitamina C 0.72g 0.012g

 

Ingrediente active per 4 capsule Cantitatea (mg)
Sulfat de Condroitină 95% 865mg
Clorhidrat de Glucozamină 99% 865mg
Sulfat Sodic de Glucozamină 99% 865mg
Sulfat Potasic de Glucozamină 99% 865mg
N-Acetil D-Glucozamină 99% 240mg
Ascorbat ca Vitamina C 99% 240mg
Chelat de Mangan de aminoacizi, hidratat 5% 60mg

Ingrediente: Sulfat de condroitină; clorhidrat de glucozamină; sulfat de glucozamină; sulfat sodic de glucozamină; sulfat potasic de glucozamină; N-acetil D-glucozamină; vitamina C (sub formă de ascorbat de sodiu); aminoacizi chelat de mangan, 5%.

AlergeniConține Crustacee.

Persoanele alergice la crustacee, diabeticii, gravidele sau cei cu intoleranță la lactoză trebuie să se consulte cu medicul înainte de a începe tratamentul cu glucozamină.

Recenzii

Nota 
01-11-2021

Recomand

Folosesc GLC2000 de 2 luni de zile in doza de 4 capsule/zi. Aveam dureri de genunchi si acestea s-au ameliorat simtitor. Voi continua tratamentul pentru inca 2 luni , fiind multumita de produs.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
09-06-2021

Fără efect la mine

La mine n-a avut efect. Ori am nimerit placebo , ori am ceva la genunchi care nu poate fi tratat cu pastile. Singurul lucru care a avut efect bun e că mi-a creat senzația de sete mai des și m-am hidratat mai des.

Nota 
29-04-2021

Calitatea produsului

Voi începe să iau GLC2000 de la 1 mai 2021 !
Vă voi ține la curent cu efectele sale asupra genunchiului pentru refacerea cartilajului !
O zi frumoasă !

 • 0 din 2 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
07-07-2020

Rezultate imediate

Sunt operat la acelasi genunchi de LIA si menisc in 2017 si microfracturi in os pentru regenerarea cartilajului in 2019. GLC2000 sunt primele pastile pe care le-am incercat care au si avut rezultat pozitiv, intr-un timp relativ scurt chiar (dupa o saptamana deja nu mai trosnea genunchiul si nu mai simteam cum se freaca os pe os). Scapand de dureri, am putut sa incarc din ce in ce mai mult la antrenamente, refacand astfel si masa musculara deficitara.

 • 5 din 5 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
11-06-2020

Recomand

Sunt f bune. Am luat 4 pe zi și în doua săptămâni adio dureri de genunchi.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
07-06-2020

Cycling Team Vladimirescu Arad

Nu vă așteptați la miracole imediat...dar în timp chiar face minuni.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
04-06-2020

Recomand cu caldura!

Folosesc de 2 ani GLC 2000, 2 capsule dimineata si doua seara si disconfortul articulatiilor genunchilor a disparut, astfel ca performantele baschetbalistice s-au imbunatatit!

 • 2 din 2 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
27-05-2020

Recomand!

In urma lungilor sedinte de antrenament si competitiilor de alergare am suferit in urma cu ceva timp o accidentare a articulatiei genunchiului drept urmata la aprox. 6-7 luni si de accidentarea articulatiei genunchiului stang. In urma unei intalniri cu baietii de la HighEnergy mi-a fost recomandat produsul GLC 2000. Am luat cu incredere acest produs si pot spune ca in timp am simtit o ameliorare permanenta a functionalitatii articulatiei genunchilor. In ultima perioada am intesificat si exercitiile pentru intarirea muschilor de sustinere a articulatiei genunchilor si acestea, impreuna cu folosirea produsului GLC 2000 au facut sa imi depasesc recordurile personale pe diferite distante alergate. Recomand acest produs pentru beneficiile sale resimtite din plin in ameliorarea functionalitatii articulatiei genunchilor si implicit a cresterii performantelor sportive.

 • 3 din 4 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
14-04-2020

Recomand

Un produs excelent! Il folosesc de cel putin 2 ani, il recomand cu incredere! Multumesc echipa High Energy!

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
09-02-2020

Foarte multumita

Am consumat acest produs cate o capsula, dinineata, timp de 4 luni. M-a ajutat sa scap de durerea la genunchi cauzată de o cazatura pe scările rulante. Am recomandat cu încredere părinților și mătușii.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
03-12-2019

Super !

Produsul este foarte bun! Simt o ameliorare clara la antrenament. Iau 2 capsule dimineața și 2 seara.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Recomand!

Nici nu imi imaginez atrenamentele de forta la sala fara astfel de suplimente de calitate. Recomand.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Foarte eficient

Foarte eficient, fapte nu vorbe!

Nota 
22-04-2019

Excelent!

EXCELENT!!!
Medicul mi-a recomandat pentru recuperarea genunchiului meu 2 x 2 luni = 4 luni (adică 2 flacoane) de tratament cu acest supliment. După primele 2 luni am crezut deja că nu mai este nevoie de el pentru că mă simțem excelent. Mobilitatea articulației a crescut în timp ce inflamația a scăzut și asta m-a ajutat la efectuarea exercițiilor pentru creșterea tonusului muscular și implicit, refacerea articulației genunchiului. Sunt foarte mulțumit!!!
Mulțumesc pentru recomandare și mulțumesc pentru serviciul rapid de livrare!

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Recomand!

Un produs excelent pentru articulatii. Il folosesc de circa o luna (2 tablete dimineata + 2 seara) si efectele sunt cele scontate: articulatii mai mobile si fara dureri. Recomand!

Nota 
22-04-2019

Foarte foarte multumita!

Foarte foarte multumita! In urma unei cazaturi la ski, geunchiul ma cam supara… dupa prima luna de folosire a acestui produs, durerea s-a diminuat si am reluat alergarea pe banda la sala. Geunchiul este tot mai bine!:)

 • 2 din 2 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Recomand!

Am avut o accidentare la cot, destul de nasoala ce ma tot supara. Sincer sa fiu, la doar 2 saptamani de utilizare, 2 dimineata, 2 seara (dupa masa) deja simt progrese!
Recomand!

Nota 
22-04-2019

Folositi cu incredere!

Recomand acest produs foarte benefic pentru ariculatii. In urma practicarii sportului de performanta am avut probleme si dureri la glezne in special, dar si la genunchi. Dupa ce am folosit acest produs simptomele s-au ameliorat si pot sa fac toate exercitiile la sala de fitness. Folositi cu incredere!

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
Nota 
22-04-2019

Recomand

Recomand acest produs! Il folosesc de aproximativ 2 luni si daca este luat cu regularitate are efecte vizibile. Fiind un produs pe baza de crustacee durerile incep sa se amelioreze sesizabil dupa 2,3 saptamani. Personal sunt foarte multumit !!!

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

GLC2000 Supliment pentru Refacerea și Susținerea Articulațiilor

GLC2000 Supliment pentru Refacerea și Susținerea Articulațiilor

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie